Skip to main content

LUXORliving ammattilaisille -

Voiko se olla

hieman älykkäämpi?

Todella yksinkertainen.

Yksinkertaisesti älykkäämpi.

Yksinkertaisesti LUXORliving.

Sähköasentajana tai KNX-integraattorina haluat tarjota asiakkaillesi KNX-pohjaisen älykkään kotijärjestelmän, jota on helppo käyttää ja jota voidaan joustavasti laajentaa. Toivottua on myös että se sisältää kaikki tarvittavat toiminnot. Ei enempää, mutta ei myöskään vähempää.

Tervetuloa LUXORliving KNX-älykotijärjestelmän ammattimaiseen maailmaan. Hyödy kehittyneestä älykotitekniikasta, joka on erityisen helppo ottaa käyttöön ja ohjelmoida. Avaa itsellesi ja asiakkaillesi todella yksinkertaisen KNX-älykotijärjestelmän koko maailma ja avaa uusia asiakasryhmiä.

Yksinkertaisesti täydellinen uusiin rakennuksiin sekä jälkiasennuksiin.

Oli kyseessä sitten omakotitalo tai kerrostalo, huvila, parvi, yksiö tai työtila: LUXORliving on täydellinen perusta yksinkertaiselle KNX-älykotijärjestelmälle uudisrakennuksissa. Suunnitteletko laajennusta? Langattomien LUXORliving KNX-komponenttien avulla langallista järjestelmää voidaan laajentaa nopeasti ja helposti.

Yksinkertainen käyttöönotto ilman ETS:ää

Tarvitset LUXORlivingin käyttöönottoon vain intuitiivisen ja maksuttoman LUXORplug Windows-ohjelmiston. Sen avulla pääset tavoitteeseesi paljon nopeammin kun mallinnat projektin, asetat huoneet, määrität komponentit ja luot projektitiedoston.

Yksinkertainen integrointi järjestelmiin ja palveluihin

KNX-tekniikan ansiosta LUXORliving on avoin älykkään kodin järjestelmien joustaville laajennuksille. Myös muut teknologiat ja palvelut voidaan integroida saumattomasti. Amazon Alexan ja Google Assistantin ääniohjauksesta IFTTT:hen, Home Connect plus- ja iHaus-järjestelmiin aina savuilmaisimien integrointiin.

Kaikki komponentit räätälöityjä älyohjausjärjestelmiä varten

"Reduce to the max" oli keskeinen ajatus LUXORliving älykotijärjestelmää ja kaikkia järjestelmän komponentteja suunniteltaessa. Tuloksena on langallisia ja langattomia komponentteja, järjestelmälaitteita ja tehokas sääasema sekä käytännöllisiä aloitussarjoja. Kaikki tarvittava on integroitu huolellisesti järjestelmään ilman ylimääräistä monimutkaisuutta.

Workshops Icon

Laajenna LUXORliving-osaamistasi

Haluaisitko syventyä LUXORlivingiin ja perehtyä entistä paremmin tekniikkaan ja komponentteihin sekä käyttöönottoon ja käyttöön? Voit laajentaa tietotaitoasi käytännönläheisten video-oppaidemme ja online-seminaarien tallenteiden avulla.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss
Kaikki opetusvideot

LUXORliving kommt zu Ihnen

Sie möchten Ihren Kunden LUXORliving und andere Theben Innovationen live bei Ihnen vor Ort präsentieren? Oder Sie möchten selbst brandaktuelle Theben Produkte näher kennenlernen – auch ohne Messebesuch? Unser Präsentationsmobil „Smart Home on Wheels“ fährt gerne bei Ihnen vor.

Theben Transporter

Ryhdy theBuddyksi!

theBuddy on Thebenin kumppanuusohjelma, josta sinä ja asiakkaasi voitte hyötyä. Nauti eksklusiivisista eduista, kuten erityisestä asiantuntijakoulutuksesta, pidennetuistä takuista, laadukkaasta markkinointimateriaalista ja paremmasta näkyvyydestä erikoisliikkeiden verkkohaussa.

theBuddy Logo - theben connecting people

Uutiset

Produktbild
Tuotteet
4. September 2023

Täydellinen uusiin rakennuksiin sekä jälkiasennuksiin: LUXORliving DALI UP-himmennystoimilaitteet TP- ja RF-versioina.

KNX-pohjaisten järjestelmien kysyntä yhdessä DALI-valaistuksen ohjauksen kanssa kasvaa jatkuvasti. Thebenin uudet LUXORliving DALI-himmennystoimilaitteet tarjoavat yksinkertaisen…
Modernes Backsteinhaus von außen mit Solarpanels auf dem Dach
Referenssit
6. July 2023

Älyohjausjärjestelmä LUXORliving & energiaseuranta tuovat säästöjä sekä lisää mukavuutta ja turvaa.

Tehtävä KNX-järjestelmä yhdistettynä energiankulutuksen valvontaan ja ohjaukseen matalaenergiatalojen rakennuksissa Ratkaisu LUXORliving KNX-älyohjausjärjestelmän komponentit yhdistettynä muihin…
Produktbild LUXA-103 Bewegungsmelder
Tuotteet
14. March 2023

LUXORliving AC IR1 Split Unit Gateway: Ohjaa ilmalämpöpumppuja sovelluksen kautta.

LUXORliving AC IR1 Split Unit -yhdyskäytävä muodostaa rajapinnan LUXORliving KNX-älyohjausjärjestelmän ja ilmalämpöpumppujen välille, esimerkiksi asuinrakennuksissa,…