Skip to main content

Soveltuu joustavasti
jälkiasennuksiin
& saneerauksiin

Suunnitteletko talosi laajennusta?
Haluatko tehdä kasvihuoneestasi älykkäämmän?
Haluaisitko laajentaa rakennuksen älykotijärjestelmää muihin huoneisiin ilman KNX-johdotusta?

Ei ongelmaa: LUXORlivingin avulla voit nopeasti ja helposti lisätä langattomia KNX-komponentteja olemassa oleviin langallisiin KNX-järjestelmiin. Voit myös integroida KNX-gatewayillä esimerkiksi HCL- ja RGBW-toiminnoilla varustettuja DALI-valaistusjärjestelmiä, jotta voit säätää värejä ja värilämpötilaa huoneissa yksilöllisesti.

Yksittäisiä toimintoja kuten valaistusta, lämmitystä, ilmanvaihtoa ja kaihtimia, voidaan edelleen ohjata erityisen helposti – äänellä Amazon Alexan tai Google Assistantin kautta, ilmaisen LUXORplay-sovelluksen kautta tai painikkeella. Tarjotaksemme sinulle vielä enemmän monipuolisuutta ja mukavuutta, järjestelmään voidaan integroida myös laaja valikoima teknologioita ja palveluja, kuten Home Connect Plus, IFTTT ja iHaus. Sinun toiveesi ratkaisevat.

Smart Home Förderung durch die KfW

Wussten Sie, dass die Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) die Integration von Smart Home Technologien in Bestandsbauten fördert? Gefördert werden u.a.

  • Fenster- und Türsensoren
  • Lichtsteuerung
  • Smarte Heizung
  • Intelligente Rollladensteuerung
  • Türkommunikationssysteme
  • Wassermelder
  • Überwachungskameras
  • Notruf- und Unterstützungssysteme
Ein Altbau bei Nacht mit beleuchteten Räumen

Sie können eine Förderung in Form von Krediten oder Zuschüssen beantragen, wenn es um altersgerechte Umbauten, die Reduzierung von Barrieren oder um energetische Sanierungen geht. Am besten Sie informieren sich ausführlich über die verschiedenen Fördermöglichkeiten. Es lohnt sich!

KFW Fördermöglichkeit unter www.kfw.de
Abweseneheit Icon - blau

LUXORliving UKK

Onko sinulla kysyttävää LUXORlivingin toiminnoista? Täältä löydät keskeisimmät vastaukset!

Workshops Icon

Video-opastukset

Haluatko tietää lisää LUXORliving-teknologiasta, komponenteista, käyttöönotosta ja käytöstä? Opastusvideot auttavat sinua.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss
Videoihin