Skip to main content

Nauti elämästä
turvallisemmin

Koti on todellinen koti vain, jos tunnet olosi siellä täysin turvalliseksi. Huomattavan mukavuuden lisääntymisen lisäksi LUXORliving varmistaa, että voit rentoutua omien neljän seinän sisällä.

Zentra-AUS Icon - blau

Keskitetysti pois-toiminto

LUXORliving:issä on käytännöllinen keskitetysti pois-toiminto, jonka avulla kaikki laitteet voidaan kytkeä luotettavasti irti sähköverkosta. Epävarmuus siitä, onko esimerkiksi silitysrauta jäänyt päälle, kuuluu nyt menneisyyteen, sillä LUXORplay-sovelluksen avulla sinun tarvitsee vain pyyhkäistä sormellasi ja ohjata silitysrautaa – vaikka olisit pois kotoa.

Mann betätigt Schalter beim Verlassen des Hauses
Abweseneheit Icon - blau

Savuilmaisimen integrointi & läsnäolon simulointi

Tulipalolta suojautumiseksi LUXORliving voidaan yhdistää savuhälyttimiin niin, että yksittäiset toimenpiteet, kuten ikkunaluukkujen nostaminen ja valaistuksen sytyttäminen, toteutetaan automaattisesti varoituksen sattuessa.

Valaistuksen ja kaihtimien toimintaa automatisoimalla voidaan simuloida asukkaiden läsnäoloa poissaolotilanteessa, mikä parantaa murtosuojaa.

Wetter Icon - blau

Säähän perustuva valvonta

Ulkona LUXORliving M140 -sääasema rekisteröi nykyiset sääolosuhteet, kuten sateen tai myrskyn, ja varmistaa, että markiisit vedetään sisään tai ikkunat suljetaan automaattisesti.

Wetterstation außerhalb des Hauses

Turvallinen
etäyhteys
pilven kautta

Saksassa sijaitsevan pilvipalvelimen ja VDE-sertifioinnin ansiosta olet myös optimaalisesti suojattu manipulointia ja tietomurtoa vastaan, joten voit luottaa henkilötietojesi turvallisuuteen. Langattomat komponentit tukevat myös KNX Data Secure -tekniikkaa ja suojaavat LUXORliving-järjestelmääsi peukaloinnilta ja tietovarkauksilta.

Ei pidä unohtaa:

LUXORliving perustuu kansainväliseen KNX-standardiin, mikä tekee siitä täysin tulevaisuudenvarman. Järjestelmää voidaan päivittää uusilla ominaisuuksilla ja tuotteilla milloin tahansa, mikä varmistaa maksimaalisen investointisuojan ja joustavuuden.

Für finanzielle Sicherheit können Sie als Sanierer und Modernisierer zudem von lukrativen KfW-Fördermitteln profitieren.

LUXORplay-sovellus

Kaikkia LUXORliving-toimintoja ja tiloja voidaan hallita etänä käyttämällä LUXORplay-sovellusta Theben Cloudin kautta.

Pääsy sisäisen verkon kautta
Ohjauskeskus LAN-yhteydellä
Virtalähde

Pilvipalvelun hosting Saksassa

Umriss der Deutschland Karte in blau

LUXORliving on VDE-sertifioitu.

Abweseneheit Icon - blau

LUXORliving UKK

Onko sinulla kysyttävää LUXORlivingin toiminnoista? Täältä löydät keskeisimmät vastaukset!

Workshops Icon

Video-opastukset

Haluatko tietää lisää LUXORliving-teknologiasta, komponenteista, käyttöönotosta ja käytöstä? Opastusvideot auttavat sinua.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss
Videoihin