Skip to main content

Helppo asentaa ja ottaa käyttöön - ilman ETS:ää

LUXORplug on yksinkertainen ja ilmainen Windows-ohjelmisto LUXORlivingin käyttöönottoa varten. Et tarvitse aiempaa tietämystä. Seuraa vain intuitiotasi.

Käyttöönotto LUXORplugin avulla noudattaa eri sääntöjä kuin ETS. LUXORplug tunnistaa laitteet ja sen, mitä ne voivat tehdä. Heti kun liität kannettavan tietokoneen järjestelmäkeskukseen verkkokaapelilla, ohjelmisto listaa automaattisesti löydetyt komponentit parametreineen ja selkeine nimineen. Jokaisella laitteella on yksilöllinen numero, joka annetaan vain kerran ja jonka avulla laite voidaan tunnistaa yhä uudelleen. Mallinnat projektin, syötät kerrosten ja huoneiden lukumäärän ja annat niille nimet. Tämän jälkeen voit määrittää komponentit huoneisiin ja antaa niille myös selkeät nimet, esim. “Kaihtimet lastenhuoneessa”.

Käyttöönotto tapahtuu huone huoneelta. Liitetyt laitteet voidaan ladata järjestelmäkeskukseen ja testata milloin tahansa. Tätä täydentävät kullekin laitteelle valmiiksi määritetyt oletuskanavat ja diagnostiikkatoiminto, jos virheitä ilmenee.

LUXORplugin avulla voit luoda projektitiedoston hetkessä – riippumatta siitä, teetkö asennuksen toimistossasi vai suoraan paikan päällä asiakkaan tiloissa: Se on sinusta kiinni.

Näin helposti konfiguroit LUXORlivingin

Aloita projekti

Lisää ensin kaikki tarvittavat projektin tiedot, kuten kiinteistön nimi, asiakas, osoite ja asentaja.

Luo yleiskatsaus

Lisää huoneet vastaaviin kerroksiin raahamalla ja pudottamalla ja anna niille yksilölliset nimet.

Integroi laitteet

Jo asennetut laitteet voidaan automaattisesti lukea, tunnistaa ja nimetä. Voit myös halutessasi luoda laiteluettelon manuaalisesti.

Aseta toiminnot

Määritä toiminnot laitteille huonekohtaisesti raahaamalla ja pudottamalla. Tämä on yksinkertainen tapa määrittää, mitkä laitteet kommunikoivat keskenään.

Ohjelmointitoiminnot

Toimintoja voidaan siirtää milloin tahansa. Projektisuunnittelua ei tarvitse välttämättä tehdä valmiiksi, jotta laitteet voidaan ohjelmoida.

Valmistele visualisointi

Siirrä projektitiedosto järjestelmäkeskukseen. Tästä lähtien toimintoja voi käyttää ja määrittää helposti LUXORplay-sovelluksella.

LUXORplug-ohjelmisto Thebenin älyohjausjärjestelmä LUXORlivingin käyttöönottoa varten

Play Video

Video-opastus

Workshops Icon

Video-oppaat

Haluatko tietää lisää LUXORliving-teknologiasta, komponenteista, käyttöönotosta ja käytöstä? Opetusvideot auttavat sinua.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss
Videoihin