Skip to main content
Produktbild

KNX-pohjaisten järjestelmien kysyntä yhdessä DALI-valaistuksen ohjauksen kanssa kasvaa jatkuvasti. Thebenin uudet LUXORliving DALI-himmennystoimilaitteet tarjoavat yksinkertaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon DALI-gatewayille, jos nämä olisivat ylimitoitettuja valaisimien ja valaistusryhmien pienen määrän vuoksi.

DALI-2-sertifioidut uppoasennettavat himmennystoimilaitteet ovat saatavana KNX-älykotijärjestelmä UXORlivingiin ja natiiviin KNX-järjestelmään sekä twisted pair- ja langattomina versioina. Niitä voidaan siis käyttää DALI-valaisimien ohjaamiseen asuintaloissa sekä toiminnallisissa rakennuksissa, ja ne soveltuvat sekä uusiin rakennuksiin että jälkiasennuksiin jo olemassa oleviin rakennuksiin.

DALI-toimilaitteet mahdollistavat vakiovalaisimien ja releiden ohjauksen. Lisäksi tuetaan värisäätöä (RGB ja RGBW) ja DALI Device Type 8 (DT8) -laitteiden värilämpötilan (CCT) säätöä. Yhteensä voidaan ohjata jopa 30:tä ECG:tä. Broadcast-käyttö poistaa tarpeen aikaa vievään ryhmien määrittelyyn käyttöönottovaiheessa ja valaisimia vaihdettaessa. Kompaktin rakenteensa ansiosta se voidaan asentaa pinta- ja uppoasennuksena, tai kattorasioihin ja alakattoihin. Kahteen ulkoiseen tuloon voidaan liittää potentiaalivapaita painikkeita, kytkimiä tai lämpötila-anturi.

Lisätietoja: