Skip to main content
Play Video
Katso video
KNX Icon

KNX, mutta yksinkertaisesti.

Rakennustekniikan avoin KNX-standardi avaa ovet lukuisille mahdollisuuksille, tarjoten tulevaisuudenkestävän ja valmistajariippumattoman ratkaisun. KNX nähdään kuitenkin vaativana suunnittelun ja asennuksen kannalta. Toisin on LUXORlivingin tapauksessa: LUXORliving yhdistää kaikki KNX:n edut, mutta tekee ohjelmoinnista ja käyttöönotosta huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.

Jotkut älyohjausjärjestelmät saattavat sisältää valtavan määrän toimintoja, mikä voi olla hämmentävää monille käyttäjille. LUXORliving erottuu joukosta keskittymällä olennaisiin älykkään asumisen toimintoihin:

Licht dimmen Icon - blau

Valojen kytkeminen ja himmentäminen

Panik-Funktion Icon - blau

Lämmityksen ohjaus

Jalousien Icon - blau

Varjostuksen hallinta

Licht Icon - blau

IP-kameroiden live-kuvien näyttäminen

IP Kamera Icon - blau

Käytä hätätoimintoa kytkeäksesi kaikki talon valot päälle yhdellä napsautuksella.

Zentra-AUS Icon - blau

Kytke kaikki laitteet pois päältä yhdellä napin painalluksella keskitetysti pois-toiminnon avulla.

Kaipaatko enemmän? Voit hyödyntää älykkäitä integrointivaihtoehtoja, kuten IFTTT ja Home Connect Plus. LUXORliving on avoin kaikelle.

Tulevaisuudenkestävä uudisrakennuksissa sekä jälkiasennuksissa

Oli kyseessä sitten omakotitalo tai kerrostalo, huvila, yksiö tai työtila: LUXORliving on täydellinen perusta yksinkertaiselle älykotijärjestelmälle uusissa rakennuksissa. Suunnitteletko laajennusta? Langattomien LUXORliving-komponenttien avulla lisätoiminnot voidaan asentaa jälkikäteen nopeasti ja helposti. Haluatko päivittää LUXORlivingin valmistajariippumattomaksi KNX-järjestelmäksi? Ei ongelmaa: KNX-sertifioinnin ansiosta kaikki LUXORliving-komponentit voidaan myös jälkiasentaa KNX-järjestelmään. Tämä tarkoittaa, että investointisi on optimaalisesti suojattu myös tulevaisuudessa. Päivityskelpoinen järjestelmäkeskus merkitsee sitä, että voit pelata varman päälle tulevien toiminnallisten laajennusten suhteen.

Made in Haigerloch

LUXORliving kehitetään ja valmistetaan paikan päällä Haigerlochissa, Saksassa. Korkeat laatuvaatimuksemme ja VDE-hyväksytty testilaboratoriomme varmistavat, että kaikki järjestelmän osat täyttävät tai jopa ylittävät korkeimmat suorituskykyä, luotettavuutta ja kestävyyttä koskevat vaatimukset. Voit siis nauttia huoletta LUXORliving älykotijärjestelmästäsi pitkään.

Abweseneheit Icon - blau

LUXORliving UKK

Onko sinulla kysyttävää LUXORlivingin toiminnoista? Täältä löydät keskeisimmät vastaukset!

Workshops Icon

Video-opastukset

Haluatko tietää lisää LUXORliving-teknologiasta, komponenteista, käyttöönotosta ja käytöstä? Opastusvideot auttavat sinua.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss
Videoihin

Maksuton LUXORplug Windows-ohjelmisto käyttöönottoa varten

Käyttöönotto LUXORplugin avulla noudattaa eri sääntöjä kuin ETS:n avulla. LUXORplug tunnistaa laitteet ja sen, mitä ne voivat tehdä. Heti kun liität kannettavan tietokoneen järjestelmäkeskukseen verkkokaapelilla, ohjelmisto listaa automaattisesti löydetyt komponentit parametreineen ja selkeine nimineen. Jokaisella laitteella on yksilöllinen numero, joka annetaan vain kerran ja jonka avulla laite voidaan tunnistaa yhä uudelleen. Mallinnat projektin, syötät kerrosten ja huoneiden lukumäärän ja annat niille nimet. Tämän jälkeen voit määrittää komponentit huoneisiin ja antaa niille myös selkeät nimet, esim. “Kaihtimet lastenhuoneessa”.

Käyttöönotto toimii huone huoneelta. Liitetyt laitteet voidaan ladata järjestelmäkeskukseen ja testata milloin tahansa. Tätä täydentävät kullekin laitteelle valmiiksi määritetyt oletuskanavat ja väylänvalvonta vian sattuessa. LUXORplugin avulla voit luoda projektitiedoston hetkessä. Ja riippumatta siitä, teetkö asennuksen toimistossasi vai suoraan paikan päällä asiakkaan tiloissa: Se on sinun hallussasi.

LUXORplug Inbetriebnahme Schritt 2: Übersicht erstellen
Lataa LUXORplug (V2.0.21, 2024-06-18)
Lataa 32-bittinen versioLataa 64-bittinen versio

Lataamalla vahvistat, että käytät Theben LUXORplug-konfiguraattoria ainoastaan kaupallisiin tarkoituksiin. Tutustu myös lisenssisopimukseemme.

LUXORplay-sovellus käyttäjälle

LUXORplay on iOS-, Android- ja Windows-sovellus LUXORlivingin kätevään, turvalliseen ja lähes leikkisän yksinkertaiseen käyttöön Wi-Fi-yhteyden kautta.

Visualisointi LUXORplay-sovelluksen kautta on yhtä helppoa kuin käyttöönotto, jolloin loppukäyttäjät voivat esimerkiksi määritellä kohtauksia tai aikoja. Sovellus lukee projektitiedoston ensimmäisellä kerralla, kun se muodostaa yhteyden järjestelmäkeskukseen, ja ottaa käyttöön kaikki huoneiden, kytkimien jne. nimet. Graafinen ulkoasu on valmiiksi määritetty, joten visualisointi on käyttövalmis heti ensimmäisellä käynnistyskerralla. Käyttäjä voi nyt visualisoida ja muuttaa mm. valojen, kaihtimien ja yleisten asetusten tilaa.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-sovelluskaupoista.
Lataa LUXORplay Windowsille (V2.0.16, 2023-12-01)
Lataa 32-bittinen versioLataa 64-bittinen versio

LUXORplayn Windows-versio on ladattavissa suoraan täältä.