Skip to main content

Erinomainen vaihtoehto
kaikenlaisiin
uudisrakennuksiin

Haluaisitko rakentaa uuden kodin ja tehdä unelmiesi kiinteistöstä älykkäämmän ja tehokkaamman toiveidesi mukaisesti?

Oli kyseessä sitten omakotitalo tai kerrostalo, huvila tai yksiö, työhuone tai toimistotila – on LUXORliving älykotijärjestelmänä täydellinen perusta yksinkertaiselle, joustavalle ja tulevaisuudenkestävälle älykodille.

LUXORliving kytketään samalla tavalla kuin mikä tahansa muu KNX-asennus. Yksittäiset toiminnot kuten valaistus, lämmitys, ilmastointi ja kaihtimet on verkotettu älykkäästi toisiinsa, ja niitä voidaan ohjata kätevästi – äänellä Amazon Alexan tai Google Assistantin kautta, ilmaisen LUXORplay-sovelluksen kautta tai painikkeella. Jotta voit tarjota vielä enemmän toiminnallisuutta, monipuolisuutta ja mukavuutta, järjestelmään voidaan integroida myös monenlaisia teknologioita ja palveluja, kuten Home Connect Plus, IFTTT ja iHaus. Sinun toiveesi ratkaisevat.

Ja mikä parasta:

Jos haluat myöhemmin laajentaa LUXORlivingiä muihin huoneisiin tai lisälaajennuksiin, voit toteuttaa sen helposti langattomilla komponenteilla. Näin LUXORliving älyohjausjärjestelmäsi kasvaa helposti, joustavasti ja tulevaisuudenkestävästi tarpeidesi mukaan.

Familie im Innenhof des Hauses
Abweseneheit Icon - blau

LUXORliving UKK

Onko sinulla kysyttävää LUXORlivingin toiminnoista? Täältä löydät keskeisimmät vastaukset!

Workshops Icon

Video-opastukset

Haluatko tietää lisää LUXORliving-teknologiasta, komponenteista, käyttöönotosta ja käytöstä? Opastusvideot auttavat sinua.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss
Videoihin