Skip to main content

Ilmainen LUXORplug Windows-ohjelmisto käyttöönottoa varten

Käyttöönotto LUXORplugin avulla noudattaa eri sääntöjä kuin ETS:n avulla. LUXORplug tunnistaa laitteet ja sen, mitä ne voivat tehdä. Heti kun liität kannettavan tietokoneen järjestelmäkeskukseen verkkokaapelilla, ohjelmisto listaa automaattisesti löydetyt komponentit parametreineen ja selkeine nimineen. Jokaisella laitteella on yksilöllinen numero, joka annetaan vain kerran ja jonka avulla laite voidaan tunnistaa yhä uudelleen. Mallinnat projektin, syötät kerrosten ja huoneiden lukumäärän ja annat niille nimet. Tämän jälkeen voit määrittää komponentit huoneisiin ja antaa niille myös selkeät nimet, esim. “Kaihtimet lastenhuoneessa”.

Käyttöönotto toimii huone huoneelta. Liitetyt laitteet voidaan ladata järjestelmäkeskukseen ja testata milloin tahansa. Tätä täydentävät kullekin laitteelle valmiiksi määritetyt oletuskanavat ja väylänvalvonta vian sattuessa. LUXORplugin avulla voit luoda projektitiedoston hetkessä. Ja riippumatta siitä, teetkö asennuksen toimistossasi vai suoraan paikan päällä asiakkaan tiloissa: Se on sinusta kiinni.

LUXORplug Inbetriebnahme Schritt 2: Übersicht erstellen
Lataa LUXORplug (V1.0.19, 2023-12-15)
Lataa 32-bittinen versioLataa 64-bittinen versio

Lataamalla vahvistat, että käytät Theben LUXORplug-konfiguraattoria ainoastaan kaupallisiin tarkoituksiin. Tutustu myös lisenssisopimukseemme.

LUXORplay-sovellus käyttäjille

LUXORplay on iOS-, Android- ja Windows-sovellus LUXORlivingin kätevään, turvalliseen ja yksinkertaiseen käyttöön Wi-Fi-yhteyden kautta.

Visualisointi LUXORplay-sovelluksen kautta on yhtä helppoa kuin käyttöönotto, jolloin loppukäyttäjät voivat esimerkiksi määritellä tilannetoimintoja tai aikoja. Sovellus lukee projektitiedoston ensimmäisellä kerralla, kun se muodostaa yhteyden järjestelmäkeskukseen, ja ottaa käyttöön kaikki huoneiden, kytkimien jne. nimet. Graafinen ulkoasu on valmiiksi määritetty, joten visualisointi on käyttövalmis heti ensimmäisellä käynnistyskerralla. Käyttäjä voi nyt visualisoida ja muuttaa valojen, kaihtimien, yleisasetusten sekä monen muun toiminnon, tilaa.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-sovelluskaupoista.
Lataa LUXORplay Windowsille (V2.0.16, 2023-12-01)
Lataa 32-bittinen versioLataa 64-bittinen versio

LUXORplayn Windows-versio on ladattavissa suoraan täältä.

Rakennustekniikan suunnitteluohjelmisto

Aikaa vievä hankinta? Asiakaskonsultointi jatkuvassa kehässä? Pitkät laskenta- ja suunnitteluvaiheet projektien valmisteluvaiheessa – vaikka tilaus ei ole vielä varma? Ei välttämätöntä. Terminal-ohjelmistolla, joka on sähköalan sitova projektin kirjaus- ja esisuunnitteluohjelmisto.

Terminalin avulla voit tehdä sitovia hintalaskelmia, mukaan lukien asennuskustannukset, heti ensimmäisestä asiakastapaamisesta lähtien ja lyhentää hankinta-aikaa. Muunna esimerkiksi tavallisesta älykotiin yhdellä napsautuksella. Terminal laskee kaiken uudelleen ja lisää tarvittavat komponentit. Näytä asiakkaillesi eri järjestelmien väliset erot muutamalla napsautuksella.

Terminalin ansiosta voit aina tehdä sitovia kustannuslaskelmia ja luotettavia laskelmia heti ensimmäisestä konsultoinnista lähtien. Kaikki tiedot aina käsillä: Olipa työmaalla tai asiakkaan tiloissa, Terminalin avulla sinulla on aina kaikki tarvittavat tiedot käsillä.

Kirjaudu sisään nyt ja aloita!